תיאטרון הקרון בירושלים מזמין את הילדים וההורים לחגוג את חול המועד סוכות עם חוויה תיאטרלית ועשירה לכל המשפחה. במהלך חמישה ימים יעלו מדי יום שתי הצגות מובחרות מבית התיאטרון לצד הצגות אורחות.
לצד ההצגות יתקיימו מדי יום סדנאות יצירה לכל המשפחה במתחם התיאטרון. הסדנאות יתקיימו בארבעה סבבים ב 10:00, 11:00,11:15, 12:15 לצד ההצגות יתקיימו מדי יום סדנאות יצירה לכל המשפחה במתחם התיאטרון. ההשתתפות בסדנאות ללא תשלום לרוכשי כרטיס להצגה, ובמחיר סמלי של 10 שקלים למבקרים ללא כרטיס להצגה.
ההצגות שיוצגו: "למה בכה הדג?", הצגה משעשעת ומרגשת מתוך ספרי פופ-אפ; "שיר נייר ומספריים", מופע מוזיקלי פרוע העשוי מנייר; "פיית המרציפן", מסע של גמד אל גן הממתקים בחיפוש אחר חברות; "המדריך להרפתקן", סיפור על ילד שממציא לעצמו הרפתקאות כדי להתגבר על פחדים; "תהיה בריא מוריס מגי", סיפור על שומר גן חיות והחיות שמתגעגעות אליו; "אקווקוודלה", הצגה חדשה על שתי ילדות שיוצאות למסע דמיוני בזמן ההפסקה; "הסנדוויץ' הרעב", תיאטרון חפצים, ליצנות ובובות; "על שלוש פנדות וזהבה אחת", מסע מצחיק עם שלוש פנדות וזהבה; "ילד שלי מוצלח", סיפור על ילד שמסתבך בכל משימה ומביא הביתה הפתעות; ו"הוגו שלי", סיפור על אהבה, אומץ והטוב שבאדם. לצד ההצגות יתקיימו מדי יום סדנאות יצירה לכל המשפחה.
מחיר: 50 שקלים להצגה.
פירוט האירועים:
יום ראשון, 27 בספטמבר
בשעה 10:30 - ההצגה למה בכה הדג, בהשתתפות הילה פלאשקס וקטרינה טפליצקי. מה קרה לג'ירפה כשהעורב הציע לקשור את צווארה? מי אהב את העקרב? ולמה בכלל בכה הדג? ספרי פופ אפ הופכים להצגה מצחיקה ונוגעת ללב.
ההצגה זכתה בפרס ההצגה הבינתחומית הטובה ביותר, שחקנית משנה בתחרות פרס הבמה להצגות ילדים 2017. לגיל 3 ומעלה.
בשעה 11:30 - תוצג ההצגה האורחת שיר נייר ומספריים, בהשתתפות ענבל וליסון, הצגה מוזיקלית מצחיקה ומשגעת, אולי גם טיפה משוגעת, על שתי חברות והמון המון ניירות. לגיל 4 ומעלה
יום שני, 28 בספטמבר
בשעה 10:30 - ההצגה פיית המרציפן, בהשתתפות קטרינה טפליצקי ונועה אברמובסקי, המזמינה את הילדים להצטרף למסע של טינו הגמד את גן הממתקים של ה"מכשפה פייה", שרוצה למצוא חברה אך אינה יודעת איך. לגיל 3 ומעלה
בשעה 11:30 - ההצגה המדריך להרפתקן, בהשתתפות דניאל אנג'ל. דניאל יוצא לבנות מחנה ומעביר את הלילה בחוץ לגמרי לבד! על מנת להתגבר על פחדיו הוא ממציא סיפורי גבורה מהחפצים שהביא איתו למסע לגיל 4 ומעלה
יום שלישי, 29 בספטמבר
בשעה 10:30 - ההצגה תהיה בריא מוריס מגי, בהשתתפות מעיין רזניק.עיבוד לסיפור המוכר מאת פיליפ ס. סטיד. מוריס נוסע מידי בוקר לעבודה בגן החיות, אבל יום אחד הוא לא הגיע לעבודה והחיות המודאגות החליטו לעשות מעשה. תיאטרון בובות עץ. לגיל 3 ומעלה
בשעה 11:30 - הצגת הבכורה החדשה אקווקוודלה, בהשתתפות עמית פישביין ומיכל תמיר, הצגה מוסיקלית ווקאלית בעקבות משחקי ילדות. שתי ילדות ננעלות בהפסקה בכיתה, והן נסחפות יחד למסע פנטסטי - מהכיתה לירח ובחזרה. זהו מסע של דמיון וחברות, שירה משותפת, צחוק וגדילה. לגיל 5 ומעלה
יום רביעי, 30 בספטמבר
בשעה 10:30 - ההצגה הסנדוויץ הרעב, בהשתתפות שי פרסיל וג'רמי רבון. אם סנדוויץ' יכול להיות רעב אז גם מפלצת יכולה להתאהב, ואם האיש גר בבית, אז איפה הבית גר? תיאטרון בובות, ליצנות וחפצים. לגיל 4 ומעלה.
בשעה 11:30 - ההצגה על שלוש פנדות וזהבה אחת, בהשתתפות איילה דנגור.חמש בובות, ארבעה שירים, שלוש פנדות, זהבה אדמונית אחת וילדה אמיצה במסע מרגש ומצחיק. לגיל 4 ומעלה.
יום חמישי, 1 באוקטובר
בשעה 10:30 - ההצגה האורחת ילד שלי מוצלח, בהשתתפות הילה פלאשקס. בכל פעם שיוסי יוצא לבצע מטלה פשוטה הוא נקלע להרפתקה וחוזר עם מתנה מפתיעה לאמא. הצגה על ילד שובב וחולמני, על אם אוהבת ועל הצבע והצחוק שהדמיון מוסיף לחיי היומיום. ההצגה משלבת בובות אמיצות, אנימציה צבעונית ומוזיקה אימהית. לגיל 3 ומעלה
בשעה 11:30 - ההצגה הוגו שלי, בהשתתפות יהונתן בן חיים, רונית קנו ואיילה דנגור. סבא הוגו מספר סיפור על תקופה בה השתולל הרוע בעולם, ועל הטוב הטמון בבני האדם. בובות מגולפות בעץ, צלליות, שירים, לחן וסיפור אנושי על אהבה ואומץ. ההצגה זכתה בפרס ההצגה הטובה ביותר, המוסיקה ועיצוב התאורה בפסטיבל חיפה להצגות ילדים 2020. לגיל 7 ומעלה.
דרך בית לחם 6, משכן דוידסון גן פעמון ירושלים (בצמוד לסקייטפארק), ירושלים, טלפון: 4524*
לפרטים נוספים והזמנת כרטיסים: אתר תיאטרון הקרון




