בעלי המכון עמרי עידו עמרי ורעייתו שיר, הורים למיכאל ודויד. מתגוררים בנוה שמיר.

שלשום התקיימה פתיחה חגיגית של המכון במעמד ראש העיר שמואל גרינברג, סגן ראש העיר איציק אלמליח, ומשנה לראש העיר ומחזיק תיק ספורט חרדי מוטי לייטנר. הרב אברהם כנפו ברך על קביעת מזוזה במכון.

ראש העיר שמואל גרינברג אמר אמר בדבריו בטקס הפתיחה כי חדר הכושר מהווה נדבך נוסף בפיתוח העיר, תוך שמירה על צביון המתאים לתושבים.

עמרי עידו הבעלים- על המכון, על רעיון הפתיחה בעקבות תאונה קשה שעבר, השיקום הארוך והקריאה לתושבים להגיע לאימונים ולשמור על אורח חיים ספורטיבי ובריא: 

איך נולד הרעיון לפתוח מכון כושר בעיר בית שמש? 

"בעברי עברתי תאונת דרכים קשה, שהובילה אותי לתקופת שיקום של שנתיים וחצי, שבמהלכה הכרתי את גוף האדם לעומק ואת החשיבות בשמירה ותחזוקה שלו במהלך היום יום. את רוב השיקום שלי עשיתי בבית החולים 'הר הצופים' בירושלים, שם נתקלתי בצוות מדהים והוא היה זה שבעצם פתח לי את הדלת לעולם הספורט ברמה המקצועית. הבנתי שיש לי את היכולת והידע לעזור לאנשים להשיג את המטרות שלהם בצורה הרבה יותר יעילה ונכונה. מצאתי שהדרך הכי יעילה  תהיה לפתוח מקום משל עצמי. לגבי המיקום, היו לי כמה רעיונות לכמה איזורים שונים, לאחר שיחה עם מחזיק תיק הספורט בקהילה החרדית בעירייה מר מוטי לייטנר, הבנתי שאין ברמת בית שמש מכון כושר, אז הפשלנו שרוולים והתחלנו לחפש מקום".

ספר על המקום והמכשירים החדשים והחדישים במכון: 

"מצאנו מקום מושלם, ברמת בית שמש א', עם חלל פתוח בגודל של 500 מטר ועם אופציה להרחבה. בנינו את המכון מאפס: אבזרנו אותו בציוד חדש ואיכותי. המקום מכיל שירותים ומקלחות ומציע רמת שירות בין הגבוהות שיש".

כמה מאמנים יש כיום במקום ואיזה שירותים הוא מעניק? 

"במקןם פועל צוות רחב של מאמנים לגברים, מאמנות לנשים, פקידות קבלה, תזונאים ואנשים מכירות, כולם מחכים לבאים להעניק להם את חווית השירות הטובה ביותר שיוכלו לקבל".

על הפעילות בהפרדה בין נשים לגברים:

"מכון הכושר פתוח לכלל האוכלוסיה, והוא בנוי על שעות הפרדה מלאות, ושומר על כל כללי הקהילה החרדית".

עמרי מזמין את הציבור להגיע לאימונים, לשמור על כושר ואורח חיים בריא: 

"אני מזמין אתכם להגיע, להפעיל את הגוף, להגיע למטרות ולסמן יעדים".

שעות פתיחת המכון: 

23:00: 6:00

יישר כוח לבני הזוג עידו, אנו מאחלים להם מזל טוב על פתיחת המכון והמון בהצלחה! 

צילום תמונות: זיו חושבי