מצרכים לקציצות
500 גרם חזה עוף טחון
500 גרם פרגית טחונה
בצל גדול מגורד דק וסחוט
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
1 ביצה
מלח
כפית פלפל לבן טחון
כפית בהרט
כפית פפריקה מתוקה
חופן קטן של פירורי לחם.
מצרכים למרק:
ציר עוף/ירקות
בצל לבן חתוך לפלחים (לשמונה)
3 יחידות שומר חתוכות לפלחים
2 קישוא בלדי דק פרוס לטבעות
7-8 שיני שום מעוכות
חופן גדול של עלי מנגולד חתוכים גס
כוס גדולה של פול ירוק או פולי סויה קפואים
מלח
פלפל לבן
כפית וחצי כורכום
הוראות הכנה
1. מערבבים את מאסת הקציצות ומטגנים בסוטאז' עם שמן עד להשחמה מכל צד ומוציאים לצלחת.
2. באותו סוטאז', מוסיפים 2 כפות שמן ומטגנים את כל הירקות עד להשחמה על אש גבוהה.
3. מוסיפים את הקציצות, מכסים בציר, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים על אש קטנה במשך כ-35 דקות.
המתכון מוגש על ידי השף גיל אבירם, בשיתוף עם מותג כלי הבישול והאפייה סולתם