מצרכים

ראש כרובית קטן טרי

שקית שעועית צהובה חתוכה קפואה

3 גבעולי בצל ירוק קצוצים

2 כפות רכז רימונים

לתיבול: מלח, פלפל לבן

חצי כוס גרגרי רימון לעיטור

 

הוראות הכנה

1. מפרידים את הכרובית לפרחים ומנקים היטב.

2. מפשירים את השעועית הצהובה לפי ההוראות שעל האריזה.

3. מחממים היטב מחבת עם תרסיס שמן ומאדים את השום הקצוץ. מוסיפים את הכרובית ואת השעועית הצהובה ומקפיצים למשך כחמש דקות. מוסיפים בצל קצוץ, תבלינים ורכז רימונים. מערבבים היטב ומאדים עוד כחמש דקות, או עד שהכרובית מגיעה למידת הרכות הרצויה.

4. מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מלמעלה את גרגרי הרימון.

6 מנות = מנה אחת חינמית ביום

המתכון מוגש באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא