מצרכים (לכ-5 מנות)
5 יחידות כרעיים עוף
חצי אשכולית אדומה פרוסה
2 תפוזים קלופים ופרוסים
קליפה מגורדת משני תפוזים
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן
הוראות הכנה
1. משהים בקערה משהים יחד למשך מספר שעות את העוף יחד עם גרידת התפוז, רוטב הסויה והסילאן.
2. מסדרים בתבנית אפייה שכבה של פירות הדר פרוסים ומניחים מעליהם את העוף.
3. מפזרים פרוסות הדרים מעל הכרעיים, מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך שעה.
4. מסירים את נייר האלומיניום ומשאירים להזהבת העוף למשך כ-20 דקות נוספות.
המתכון מוגש על ידי "חקלאי גרנות", המתמחה בגידול פירות הדר ואבוקדו ומשווקת פירות וירקות לרשתות המזון