מצרכים (לכ-4 מנות)
2 אבוקדו
300 גרם קינואה לבנה
10 עגבניות שרי חצויות
10 יח' בייבי מוצרלה
חצי בצל קצוץ
חצי פלפל אדום חריף פרוס דק
חופן אגוזי מלך קלויים
מיץ מחצי לימון
3 כפות שמן זית
קורט מלח ופלפל
לקישוט: גבעול עלי זעתר טרי
הוראות הכנה
1. מבשלים את הקינואה בסיר עם הרבה מים רותחים עד לריכוך. מסננים ומצננים (כמו פסטה).
2. מערבבים את כל רכיבי הסלט יחד ומתבלים במלח ופלפל.
3. מקשטים בגבעול עלי זעתר טרי ומגישים.
המתכון מוגש באדיבות 'חקלאי גרנות', מגדלת אבוקדו בישראל ומשווקת פירות וירקות לרשתות המזון