מערך הצלת החיים בגזרת בית שמש מתרחב. כ-30 מתנדבים חדשים שסיימו לאחרונה קורס חובשים, הצטרפו למערך המתנדבים וצוותי הכוננות של מד"א - צוות הצלה בבית שמש. בטקס שנערך לכבודם בהשתתפות הנהלת מד"א וצוות הצלה, קיבלו ציוד אישי ותיק עזרה ראשונה שישמש אותם להצלת חיי אדם בפעילותם כחובשים.
באירוע השתתפו מנהל מרחב ירושלים במד"א אורי שחם סגן מנהל המרחב אגף מבצעים- איציק אסרף, יו"ר ארגון צוות הצלה- הרב אברהם רייכמן, מנהל אשכול מד"א בית שמש- ניסים סלם ויו"ר וועד מתנדבים בבית שמש שוקי לנגסם.
לאחר חלוקת הציוד למתנדבים, הודה יו"ר צוות הצלה הרב אברהם רייכמן למשתתפים וציין את הקשר ארוך השנים בין ארגון מגן דוד אדום לארגון צוות הצלה. "לשמש ככונן בצוות הצלה, זה להיות שליח של הצלת חיים. אתה נאלץ לוותר על הרבה מאוד דברים אחרים לטובת הגשת עזרה רפואית והצלת חיים גם בשעות לא סבירות. וכמו כן מסר בשם כל מסיימי הקורס והנהלת הארגון, הערכה ותודה מיוחדת לירמי קלפהולץ אחראי קורסים ומשתלמים בצוות הצלה, על כל הליווי הצמוד והמסור של כל מתנדב ומתנדב".
אורי שחם מנהל מרחב ירושלים במגן דוד אדום: "החיבור של צוות הצלה עם מגן דוד אדום, הוא הרבה יותר מאשר רק מכפיל כוח. יש כאן כוח מסור, שפועל במצבי חירום ובזמנים רגועים ויוצא לכל קריאה, בכל מזג אויר או בכל שעה שתהיה. אתם החלוצים של המרחב".
דוברות צוות הצלה. צילום תמונות צוות הצלה.






