מנחם אדרי וצדיק ז'קו* מתנדבי 'צוות הצלה' שהגיעו ראשונים למקום מוסיפים: "כשהגענו למקום ראינו הולך רגל, גבר כבן 55 מוטל על הכביש מחוסר הכרה עם חבלה קשה בראשו ובגפיים העליונות לאחר שנפגע מרכב.

יחד עם חובשים ופארמדיקים נוספים של מד"א וצוות הצלה הענקנו לו סיוע רפואי ראשוני הכולל עצירת דימומים, קיבוע וחבישות."

ניידת טיפול נמרץ של מד"א מפנה אותו כשהוא מורדם ומונשם במצב קשה עם חבלת ראש קשה, לבית החולים הדסה עין כרם בירושלים.

דוברות מד"א: בשעה 10:47 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירושלים על הולך רגל שנפגע מרכב ברחוב תפארת נפתלי בבית שמש. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח שערי צדק גבר כבן 50 במצב קשה עם חבלות ראש וגפיים, מורדם ומונשם.

דוברות איחוד הצלה - מחוז ירושלים: צוותי הרפואה של איחוד הצלה העניקו סיוע ראשוני להולך רגל (כבן 55) שנפגע מרכב ברחוב תפארת נפתלי בבית שמש.

ישי גליק, מאיר פרץ, ואפרים גרינוולד חובשי איחוד הצלה מסרו*: "מדובר בהולך רגל שנחבל בראשו ובגפיו כתוצאה מפגיעת רכב פרטי. הענקנו לו סיוע ראשוני בזירה ולאחר מכן הוא פונה בניידת טיפול נמרץ לבית החולים שערי צדק בירושלים כשמצבו בשלב זה מוגדר קשה".

נחמן טובול | דובר און ליין של איחוד הצלה

דוברות המשטרה (ירושלים):

משטרת ישראל פתחה בחקירת נסיבות תאונת דרכים קשה שארעה ברחוב תפארת נפתלי בעיר בית שמש במעורבות הולך רגל ורכב פרטי.

כתוצאה מהתאונה, פונה הולך הרגל במצב קשה (עפ"י גורמי רפואה) להמשך טיפול רפואי.

בוחני תאונות הדרכים של מחוז ירושלים החלו כאמור בחקירת נסיבות התאונה ונהג הרכב עוכב לחקירה.

קרדיט תיעוד: דוברות צוות הצלה