חצי ק"ג דג מושט בלי עור
חצי ק"ג דג סלמון נקי.
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
6-7 שיני שום
תבלינים: מלח, פלפל, קורט בהרט, מעט כורכום ופפריקה.
1/4 כוס סודה לשתיה

אופן ההכנה: 
משרה כחצי שעה את הדגים בקערה עם מים ומעט לימון.
לאחר מכן שוטפת 
ומכניסה את כל תכולת הדג למיקסר מלבד הסודה לשתיה. 

טוחנת היטב ומוסיפה את הסודה לשתיה.
מניחה בצד למנוחה.

לרוטב:
חצי כוס שמן
עגבניה גדולה ובשלה מגוררת
חופן פטרוזיליה וכוסברה
ראש שום קלוף או חצוי
פלפלי שאטה קטנים או שלמים מיובשים.
תבלינים: 
מלח, מרק עוף, פפריקה חריפה, מעט כורכום.
מים (עד כיסוי 3/4 סיר).

אופן ההכנה: 
שמים בסיר את כל מרכיבי הרוטב ומבשלים היטב, 
מגלגלים לתוך הסיר עם ידיים רטובות כדורים מהעיסה.
30 דק' בישול.

ובתאבון.

שימו לב! תבלינים הם עניין של טעם ולכן לא כימתתי.
אשמח לענות על כל שאלה.