לבצק הבסיס:
180 גרם חמאה רכה
3/4 כוס (150 גרם) סוכר
3 חלמונים בגודל L
2 כוסות (280 גרם) קמח
1/4 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
לשכבת השוקולד :
50 גרם שוקולד מריר 54%
לשכבת אגוזי לוז:
50 גרם אגוזי לוז טחונים דק
לשכבת פיסטוק:
50 גרם פיסטוק קלוף טחון דק
מכינים את הבצק :
בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החלמונים, בכל פעם חלמון אחד. מערבלים היטב ורק אז מוסיפים חלמון נוסף (מומלץ להיעזר במרית על מנת לשחרר את הבצק שנדבק לקערה).
בקערה נפרדת מנפים את הקמח. מוסיפים אבקת אפייה ומלח ומערבבים היטב. מוסיפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר ובמהירות איטית מערבלים עד שהתערובת נאספת לבצק אחיד. נעזרים שוב במרית כדי לשחרר את הבצק מהקערה. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים (כ – 220 גרם כל חלק