חזה הודו אפוי:
הוא ממולא בכל טוב, בשר טלה, בצל
מטוגן, מלא פטריות ואהבה...הרבה
אהבה.
4 מנות
חזה הודו גדול
1/5 ק"ג בשר טלה עם שומן
חופן כוסברה
חבילת פטריות
2 בצלים
4 שיני שום כתושות
תבלינים : מלח, פלפל.
את חזה הודו לחצות ל-2
לשטח על החלק הפנימי את הבשר,להמליח ולפלפל.
לפטריות: לטגן עד הזהבה את הבצל, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ קלות.
לשים על בשר הטלה.
להמליח ולפלפל, לסגור היטב.
מצרכים למרינדה לחזה:
שמן זית
דבש
מלח
שום
למשוח.
לעטוף בניילון נצמד ונייר כסף. לאפות כשעה על 160 מעלות.
אפשר להוסיף לתבנית החזה גם תפוח אדמה, בטטה, חצאי ראשי שום וכו'.
רוגעלך/קרנץ בשני צבעים - הקרנץ מצריך מעט השקעה, אבל
לגמרי שווה.
לבצק השמרים:
1 ק"ג קמח
2כפות שמרים
4 כפות סוכר
קורט מלח
100גרם חמאה/ מחמאה
חצי כוס שמן
מים לפי ספיגה .
למילוי: ממרח חלבה
שוקולד חלבי/פרווה
לבצק הכהה: 5-4 כפות קקאו, לערבב את כל מרכיבי הבצק לבצק רך ולא דביק.
לחלק ל-2.
לחלק אחד להוסיף את הקקאו וללוש
היטב עד שהבצק הופך לחום אחיד.
על הבצק הלבן למרוח את השוקולד, ועל הבצק החום למרוח את ממרח החלבה.
ליצור צורה רצויה קרואסונים, קרנץ', צמות וכו'
למרוח חלמון ביצה, להתפיח ולאפות עד הזהבה.
מומלץ למרוח לאחר האפייה במי סוכר.
בהצלחה ובתיאבון.