ישראל בן למשפחה בת ארבעה ילדים (ישראל ועוד 3 בנות)
חלומו של ישראל להיות שחקן החל עוד בהיותו בן 10, הוא הופיע במהלך חייו בהצגות במסגרות שונות, והנחה על במות כמו במת האמפיתאטרון באירועים שונים בעיר.

ישראל: "פעם, בטלנובלות שהייתי צופה, היה לי חלום להיות חלק מהן. היום החלום שלי זה לשמח ולרגש אנשים. אלוקים נתן לי את הזכות הזאת ודרך התיאטרון והמשחק, אני מגשים את זה ואני מקבל מלא פרגונים, זה עושה אותי מאושר יותר מכל דבר בעולם".

על "ילדי המעברה": "זו הצגה ייחודית שתספר על ילדי מעברת בית שמש דאז. אני לא חושב שהייתה עד היום הצגה והפקה בסדר גודל כזה בעיר. כשהגעתי לאודישן לא האמנתי שאקבל לתפקיד ראשי. זו הפקה מטורפת של מאה שחקנים, תושבי המקום. רבים הגיעו לאודישן ולא התקבלו. על הצגה עובד צוות מדהים שמלווה אותנו יום, יום בחזרות ומה שנשאר לי זה רק לאחל לעצמי ולכל המשתתפים להצליח לעמוד במשימה ולהיות הכי טובים שיש. יש שם שחקנים מכל הצבעים, מכל הסוגים, וכמעט מכל הגילאים. יש אפילו תינוק שישחק איתנו. הייתה לי גם הזדמנות להכיר את כל צבעי הקשת של האנשים שגרים בעיר המדהימה הזאת, שנולדתי בה. התחברתי ללא מעט שחקנים שמשחקים איתנו ואקח את החוויה הזאת לכל החיים.

בהזדמנות הזאת אני רוצה להודות לסגן ראש העיר משה שטרית שעושה כאן תרבות בקדנציה אחת (ועדיין לא נגמרה) יותר מכל קודמיו בתפקיד, כמות מטורפת פשוט, ועל כל זה מגיע לו שאפו ענק. משה הוא איש של עשייה והוא עושה בענק אני מאד אוהב אותו. אני מאחל לכל תושבי העיר, חג חנוכה שמח".







