מנכ"ל התאחדות הקבלנים בישראל אמנון מרחב בוועידת הצעירים של בית שמש: "אני נותן ציון נכשל לממשלות בטיפול בדיור"
אמנון מרחב מנכ"ל התאחדות הקבלנים בישראל:"אני נותן ציון נכשל לממשלות בטיפול בדיור. כל אחד קורא לתוכניות בשם יצירתי אחר. בפועל אין שינוי. כל אחד מכנה את זה בשם אחר. הכשלון הגדול יותר הוא דיור להשכרה ארוכת טווח. הקבלנים מאד מעוניינים בדיור להשכרה ולצערי הממשלה לא בכוון. הממשלה הנוכחית אמרה שהיא ממשלת שינוי. זו לא אמירה פוליטית. השינוי הוא עליית מחיר הדירות מ 10 אחוז ל 20 אחוז."
מתכננת מחוז ירושלים שירה תלמי: "מנסה לקבוע ש 50 אחוז מהתכנון יהיו לצעירים. צריך לשמוע את הצעירים יותר. צריך שיהיו נציגי דור הצעיר בפורומים התכנוניים. אני יודעת שיש חשש מבנייה במגדלים. אבל אנחנו מנסים להתחשב בהרגלים שהיו בעבר".
אוראל יפרח סמנכ"ל חברת 'דירה להשכיר':"כאן בעיר בית שמש עד לפני שנתיים וקצת אף אחד לא היה אכפת לו שיהיו בבית שמש דירות להשכרה. כאן הגיעה ראש העיר בלוך ודרשה דירות להשכרה. כרגע יש בבית שמש מאות ויהיו גם אלפים כי ראש העיר דורשת".
אגף דוברות עיריית בית שמש






