מעצבות העל מבית שמש, חן אסרף וג'רלדין אסרף, נבחרו לעצב למולטי טאלנט רן דנקר, דוגמן, שחקן, זמר ושופט בתוכנית האקס פקטור לאירוויזיון, את החליפה לפרסומת חדשה של חברת סלקום.
"וואו! זו המילה היחידה שמצליחה לצאת לי מהפה אחרי היום המטורף הזה!", כתבה חן בעמוד הפייסבוק שלה ושיתפה: "קיבלנו טלפון מהסטייליסט אייל חג'בי ביום רביעי בבוקר ששאל אותנו - "רוצות לעשות חליפה לרן דנקר?" לקח לנו כמה רגעים להסדיר נשימה, ואז יצאתי בצעקה: "כן! כן! ברור שכן!" וג'רל בקור רוח שלה אומרת לי להירגע".

"אחרי סיעור מוחות לא קטן ונסיעה אימפולסיבית בשעת לילה מאוחרת לנחלה, ומי אם לא מושון ביטון מבית המלוכה של קלאסיק בדים יפתח לנו ב-21:00 בלילה?!", מוסיפה חן, "היה לנו יום אחד להעמיד לרן חליפה אבל כזאת שתשאיר את כולם פעורי פה".
"תודה לאייל על ההזדמנות הלא נורמלית הזאת, לרן על הזכות והכבוד, לחברת סלקום על ההפקה המטורפת ולהוא במרומים שתמיד דואג להראות לנו, שהשמיים הם ממש לא הגבול עבורנו.
עכשיו, בנינו... זו פעם ראשונה שאנחנו עומדות מול אתגר כזה - לתפור לגבר! אנחנו שעסוקות 24/7 בשמלות כלה בכלל. מה אתם אומרים - עמדנו במשימה?", מדגישה ומסכמת חן.






