איחוד הצלה סניף בית שמש:
המתנדב שלמה זעלמאן, שהיה בסמיכות למקום הארוע, הגיע במהירות ומצא ילד עם תגובה אלרגית קשה ובמצב של סכנת חיים בעקבות אכילה בטעות של מאכל אליו הוא אלרגי.
מבלי להסס שלמה שלף את מזרק האפיפן שברשותו ,אשר הוענק לו לפני כשבועיים על ידי הנהלת הסניף שקיבלו תרומה של מזרקי אפיפן. לאחר הטיפול הראשוני בביתו הילד פונה למרכז רפואי להמשך טיפול.
שלמה זעלמאן חזר לביתו כולו נרגש מהזכות להציל חיים וכבר היום קיבל לידיו מזרק אפיפן חדש שישמש אותו בפעילותו להצלת חיים.
הנהלת הסניף מודה למתנדבי איחוד הצלה מסניף בית שמש על מסירותם להצלת חיים בהתנדבות מלאה וללא כל תמורה 24/7 בבית שמש והסביבה.
כמו כן אנו רוצים להודות לתורמים והשותפים הנכבדים להמשך פעילות הצלת חיים של המתנדבים שבזכותם אנחנו יכולים להמשיך ולהציל חיים בצורה המושלמת ביותר.
רוצים גם אתם להיות שותפים מלאים בהצלת חיים!? צרו קשר עם מנהל הסניף דוד לף 0546720300






