מכירים את התחושה הזו שחוזרים מיום עבודה מעייף מתיישבים בסלון, נאנחים בכבדות ומרגישים בבית, אבל לא בית מהסוג הטוב? אלא בית במובן של עוד אלמנט של השגרה המשעממת והבנאלית.. התחושה הזו היא הניגוד המוחלט למה שמביא איתו מותג חיפויי הקיר הבנילאומי Arte בקולקציה החדשה Wildwalk - הקולקציה שלא מותירה אף לא פתח קטן לשעמום.
Wildwalk היא למעשה אוסף של שמונה סדרות, נודפות ניחוח הרפתקני ואווירה ביתית יחד. השילוב בין השניים הוא היסוד המרכזי בכל אחת מהסדרות, בייחוד בבולטות שבה.
Grant – הסדרה שמעוצבת כולה בהשראת עדרי הזברות שבערבה באפריקה. בשילובי צבעים של שחור לבן וגווני אפור, נרקם עיצוב מרהיב בקווים מופשטים המדמה את עור הזברה. בפני חדי העין שבינינו, יתגלו גם ראשיהן של החיות האהובות ודמויות מפתיעות נוספות.
Eden- Eden מביאה את טובי המוטיבים של הג'ונגל היישר אל הסלון שלנו, באמצעות ציורי גזעי עצים ועלים רחבים וטקסטורה טבעית גרגירי עץ. לאפקט הטבעי, תורם גם נייר כסף מבריק המאפשר השתקפות של אור, ויוצר אשליה של קרני שמש המנצנצות דרך שיח.
Gallop- הצורות העגולות הייחודיות שחוזרות בכל אחד מפריטי הסדרה, מושפעות מצורת פסיעותיהן של חיות הפרא. ההדפס העדין הקבוע במגוון רחב של צבעים, הופך את הסדרה למתאימה לכל חלל. דגש נוסף הוא ביצירת טקסטורה מעניינת- שילוב שברי שעם וקווי מתאר מבריקים שמעניקים רובד טבעי וביתי בד בבד.
Noble- מי מכם שדוגל בתחכום שבפשטות, יגדיר את הסדרה הזו כמועדפת עליו. חיפויי קיר אלו מתכתבים עם תחושת הטבע על ידי הידמות למראה פרוות בעלי החיים. קטיפה רכה ,טקסטיל סיבי וההימצאות בכל גוון יעניקו מראה אוטופי וחמים לכל חלל.
ELITE HOMEWEAR חברה העוסקת בתחום העיצוב והלבשת הבית, כולל פיתוח וייצור בדי ריפוד, עורות, טפטים ואביזרים נלווים המשווקים בארץ ובעולם. חברת עילית מתמחה בתפירת וילונות בהתאמה אישית, תוך שימוש במבחר בדים רחב ותוך שימת לב למכלול הצרכים והפתרונות הנדרשים לחלל הבית. חברתנו מייצגת באופן בלעדי מותגי אופנה בינלאומיים מהמובילים בתחום בדי הריפוד, הוילונות, הטפטים והמוצרים לבית, כגון: Ralph Lauren, Designers Guild, Chivasso, Carlucci, Jab Anstoetz, Arte.בנוסף מספקת החברה פתרונות לפרויקטים ציבוריים: בתי מלון, מסעדות, דיור מוגן וכו'.
להשיג בעילית הלבשה לבית
הרצל 37, תל אביב
03-5181542 ובאתר החברה:
http://elitehome.co.il






