ראש העיר דר' עליזה בלוך: "חנכנו הבוקר את המסלול החדש של קו האוטובוס, קו 12 לרמת אברהם אשר צפוי לשרת את תושבי השכונה ולחבר אותם אל תחנת הרכבת.
קו זה הינו תוספת שירות ששוריינה לשכונת רמת אברהם ואינו חלק מ-16 האוטובוסים שצפויים להיכנס לשירות כבר בשבועות הקרובים ביניהם קווים לרמה ג׳2, קו ישיר לבתי החולים ותגבורים של קווים פנימיים.
כאמור, לתוספות הללו צפויים להיכנס גם כ-50 אוטובוסים חדשים שרכשה חברת סופרבוס והם יחליפו את האוטובוסים הישנים. השינויים הללו צפויים לשפר את השירות של התחבורה הציבורית בעיר.
המשנה לראש העיר שמוליק גרינברג ואני, מודעים לכך התחבורה הציבורית ברחבי העיר, אינה עונה על הצרכים, ושיש צורך בתוספות משמעותיות כדי לתת מענה ראוי ופועלים רבות כדי לשנות לרווחתם של התושבים.
אני מודה למשרד התחבורה ולעומד בראשו, השר בצלאל סמוטריץ׳ על התמיכה בנו".
קרן אצלאן, מנכ"לית סופרבוס : "נמשיך לפעול יחד עם ראשת העיר, עליזה בלוך ליזום עוד שינויים, הוספה של קווים חדשים בעיר וכן שיפורים בתדירות ובמסלולים של קווים קיימים. קו 12 החדש החוצה חלק נכבד מהעיר ומגיע לשכונה החדשה רמת אברהם, יצא בתדירות גבוהה, כל חמש עשרה- עד עשרים דקות במהלך שעות היום, והוא ישמש את הנוסעים תושבי השכונה ושכונת רמת בית שמש א' הסמוכה. כולנו תקווה כי בקרוב מאוד הרחבת השירות עליה התבשרנו, תיתן מענה לצורכי ציבור הנוסעים בבית שמש. נמשיך לפעול במרץ כדי לשפר את השירות עבור קהל לקוחותינו״.
בתמונה: ראש העיר בקוו האוטובוס. מתוך דף הפייסבוק שלה.






