כביש לוי אשכול מרחוב באורך כ3 קילומטר, מוכר לכולנו ככביש שמעולם לא הושלם כראוי, שנים ארוכות נמצא הכביש בהתדיינות בין העירייה למשרד השיכון מי אמור להשלים אותה, שמעון גולדברג עם כניסתו לתפקיד ממונה אגף שפ"ע הצהיר שהוא מתכוון לקחת את הטיפול בכביש באופן אישי ועקבי עד לשיפוץ ושיקום כולל. אחרי עשרות ישיבות ועבודה אינטנסיבית מול עשרות גורמים מגיע הבשורה המשמחת: "פרויקט שיקום לוי אשכול יוצא לדרך כבר השבוע"
פרויקט שיפוץ לוי אשכול מחולק לשני שלבים, שלב א יוצא לדרך השבוע וזה כולל הקטע מרחוב החיד"א עד רחוב בן זאב שיבוצע על ידי משרד השיכון , כולל שיפוץ 2 הכיכרות 'הגלעד' ו'החידא'. שלב ב הוא הקטע מרחוב בן זאב עד הרצוג והוא נכנס לתהליכי תכנון מואצים.
שמעון גולדברג: בנוסף לשיפוץ הרחוב ישופץ המעבר מרחוב לוי אשכול לדרך החיים שמוביל לחפציבה כולל הנגשה לעגלות לטובת תושבי חפציבה , שיפוץ זה אומר לנו שמעון מגיע מכספי העירייה. בפרויקט שיקום לוי אשכול יושקעו מיליוני שקלים וישולבו אלמנטים של תאורה חדשנית וחסכונית, במסגרתו גם שצפי"ם בין לוי אשכול לקריה יעברו שיפוץ וריענון. שיפוץ הכביש נעשה בתיאום עם מי שמש שישפצו את קווי המים והביוב.
פרויקט שיקום הכביש הוא המשך של שיקום וריבוד כבישים שהתחלנו לראות לאחרונה כאשר התכנית היא בתקופה הקרובה לשפץ ולרבד עשרות כבישים בכל חלקי העיר. שמעון גולדברג אומר: אני רוצה להודות למשרד השיכון על המאמץ להגיע להסכם ואת התוצאות אנחנו נראה בכל שכונות העיר כבר בתקופה הקרובה.






