מצרכים (למנה אחת)

חבילת רצועות עוף מן הצומח

חצי חבילת פטריות שמפיניון

חצי חבילת פטריות פורטובלו קטנות

חצי חבילת פטריות מלך היער

חצי חבילת פטריות יער (ירדן)

חצי חבילת פטריות שימאג׳י

3 כפות שמן זית

חצי בצל לבן פרוס

2 גבעולי תימין

2 שיני שום כתושות

קורט מלח ופלפל

לקישוט: גבעול בצל ירוק

 

הוראות הכנה

1. מחממים במחבת חמה מאוד שמן זית ומטגנים את פטריות השמפניון, הפורטובלו והבצל עד השחמה.

2. מוסיפים את רצועות העוף וממשיכים לטגן עד להשחמה קלה.

3. מוסיפים את פטריות היער והשימאג'י ושאר חומרי הגלם ומקפיצים יחד.

4. מניחים בכלי הגשה ומקשטים בבצל ירוק.

 

המתכון מוגש באדיבות מותג תחליפי הבשר, עוף ודגים INSDEAT, מבית עוף הגליל