אתמול (יום ב'), ביקר שר הפנים אריה דרעי בבית שמש, במסגרת הסיור שנערך לדרעי בעיר ביקר בארגון ובנה בפרויקט מית"ר - טיפול בנוער.
אל השר התלוו ראש העיר משה אבוטבול ובכירי העירייה ומשרדו.
השר התקבל בחום ע"י הנערים שהופיעו בפניו ובפני האורחים בנגינה ובהרכב מלא (הנערים לומדים במיתר מוזיקה מקצועית על מס' כלים). השר מאוד מאוד התרגש ובסיום ניגש אל הנערים חיבק וחיזק אותם בחום כאות הערכה. מיותר לציין שהנערים התרגשו לא פחות.
זו הפעם השלישית שהשר דרעי מבקר בארגון ומעריך את פעילותו הרחבה. בדברים שנשא בפני הנוכחים אמר: "אני מתרגש להיות כאן ולראות את הפעילות שנעשית עם הנוער היקר, בכל שנות עבודתי והיכרותי לא ראיתי ארגון כמו זה, אשר מקיף את כל תחומי החסד בסיוע כלכלי ונפשי, שיקום בני נוער, מרפאת שיניים מקצועית ועוד. אני מבקש מראש העיר להקצות שטח לארגון בהקדם ומתחייב כאן לעזור בבניית המבנה מכספי הפריפריה באחריות משרדי." 
בסיום המפגש הודה השר לכלל העוסקים במלאכה והביע הערכה רבה על פעילות החסד ואהבת האדם. 
ניתן לומר בסיום הסיור כי בהנהלת ובנה הביעו שביעות רצון על התמיכה הגורפת והחיזוקים שנתקבלו מהשר ומאנשי המקצוע במשרדו.
נזכיר כי ארגון ובנה על פעילותו הרחבה פועל מזה כ- 11 שנה בבית שמש מתוך קראוון יביל ולא במבנה קבוע כיאה לארגון פעיל ורחב היקף. 
השר נאלץ לנסוע מחוץ לעיר למושב זנוח בכדי לראות את פעילות בני הנוער מאחר ואין לארגון מבנה קבוע ובית. העירייה טרם השכילה להקצות שטח למבנה קבוע, בניגוד וביחס הפוך למה שנדרש.
כולנו תקווה כי ראש העיר יקדם את המלצת השר ויקצה שטח לארגון ובנה בשבועות הקרובים.