ראש המועצה האזורית מטה יהודה התייחס השבוע לתאונה הקשה בצומת שריגים בה נהרגה צעירה בת 30 ודורש הקמת כיכר בצומת. גם בעבר הביעו המועצה והתושבים מחאתם בשל תאונות קודמות בצומת. ביום שישי האחרון נהרגה צעירה כבת 30 בעקבות תאונה קשה בין רכב פרטי למשאית סמוך לצומת גבעת ישעיהו. האישה נלכדה ברכבה וסבלה מפגיעת ראש קשה. פראמדיקים של מד"א שהגיעו למקום ניסו להעניק לה טיפול תוך חילוצה מהרכב אך תוך זמן קצר נאלצו לקבוע את מותה. בעקבות התאונה עלה שוב הדיון על הצורך בשדרוג הצומת בו אירעו תאונות דרכים קשות. בעקבות התאונה פנה ראש המועצה משה דדון למשרד התחבורה ולמשטרה בדרישה לשדרג את הכביש לאחר שגם בעבר הביעו דדון והתושבים את מחאתם על מצב הכביש.
אל התושבים הצטרף גם ראש המועצה משה דדון, המתגורר בעצמו במושב שריגים הסמוך למקום התאונה. "מדובר בתאונה קשה ומצערת", אומר דדון. "אנו דורשים ממשרד התחבורה לשדרג את הצומת המדובר ולהקים בה כיכר. כתושב שריגים אני מכיר את הבעיה מקרוב ומבין לליבם של התושבים. לצערי, אין בסמכות המועצה לבצע עבודות בצומת אחרת אלה כבר היו מבוצעות מזמן, אך אנו מחויבים להוביל לשדרוג כביש 38 לכל אורכו. נמשיך להפעיל לחצים בכל הדרגים והערוצים האפשריים ולדרוש את שדרוג הצומת. התאונה הבאה במקום היא רק עניין של זמן".
כידוע, מאבקה של המועצה האזורית מטה יהודה בראשותו של דדון לשדרוג כביש 38 נשא פרי עם החלטת משרד התחבורה להרחבת הכביש בקטע שבין שער הגיא לצומת נחם ולשדרוג צומת האלה. העבודות המבוצעות בקטע הכביש בין שער הגיא לצומת נחם בימים אלה כוללות שידרוג והרחבת הכביש לאורך 6.5 ק"מ לדרך דו-מסלולית ודו-נתיבית הכוללת מפרידנים, תאורה ומעקות בטיחות. לצד זאת, ישודרגו הצמתים והכניסות ליישובים ותבוצע הסדרה בטיחותית של הדרך והצמתים כולל הקמת גשרים ומעברים תת-קרקעיים ובכלל זאת שיפורים גיאומטריים מהותיים בעקומות האופקיות והאנכיות, ושני מעברים תת קרקעיים - חאן שער הגיא ובורמה, שלושה גשרי רכב - מסילת ציון ואשתאול ומעבר אקולוגי קשתי. חברת נתיבי ישראל אמונה על ביצוע העבודות ושמה דגש על פיתוח נופי לאורך כל הקטע כולל מעבר אקולוגי לחיות.