מצרכים

2 שומר

4 גזר

4 קישוא

בצל גדול

צרור שמיר

צרור פטרוזיליה

5 גבעול סלרי

1 ק"ג דלעת

כרוב חתוך לרצועות

2 פרחי ברוקולי

3 כפות גדושות אבקת מרק טעם עוף

מלח פלפל לפי הטעם

 

הוראות הכנה

1. מבשלים את כל הירקות בסיר מכוסה מים למשך 30-40 דקות.

2. מוסיפים את אבקות המרק והתבלינים וממשיכים לבשל עוד במשך כ-10 דקות.

3. לאחר מכן מרסקים בבלנדר ומגישים חם.

 

המתכון מוגש באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא