מצרכים
2 שומר
4 גזר
4 קישוא
בצל גדול
צרור שמיר
צרור פטרוזיליה
5 גבעול סלרי
1 ק"ג דלעת
כרוב חתוך לרצועות
2 פרחי ברוקולי
3 כפות גדושות אבקת מרק טעם עוף
מלח פלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
1. מבשלים את כל הירקות בסיר מכוסה מים למשך 30-40 דקות.
2. מוסיפים את אבקות המרק והתבלינים וממשיכים לבשל עוד במשך כ-10 דקות.
3. לאחר מכן מרסקים בבלנדר ומגישים חם.
המתכון מוגש באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא