חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח הדסה עין כרם, 2 פצועים בהם: גבר כבן 40 במצב בינוני עם חבלות בגפיים ו-1 במצב קל.
דוברות כב"ה מחוז ירושלים: אירוע תאונת דרכים עם לכוד, מעורבות שתי משאיות, בכביש 1
סמוך לשעה 6:10 נתקבל דיווח במוקד 102 של כב״ה ירושלים על תאונת דרכים בין שתי משאיות בכביש 1, לכיוון ירושלים, 300 מטר לפני מחלף שורש.
3 צוותי כיבוי יצאו למקום מתחנה אזורית בית שמש. מדיווח ראשוני של צוותי הכיבוי והחילוץ שהגיע למקום מדובר בתאונה קשה בין שתי משאיות, יש לכוד באחת המשאיות, שני נתיבים, בכביש 1, נחסמו ע״י משטרת ישראל לאפשר עבודה בטוחה לצוותי הכיבוי. לוחמי האש ביצעו פעולות לחילוץ הלכוד באמצעות כלים יעודיים. לוחמי האש חילצו את הלכוד והעבירו אותו להמשך טיפול לידי גורמי הרפואה. מצבו מוגדר בינוני ע״י גורמי הרפואה.
רשף משה ביטון-מפקד משמרת בתחנה אזורית בית שמש:
הגענו 3 צוותי כיבוי לתאונת דרכים בכביש 1, 300 מטר לפני מחלף שורש לכיוון ירושלים. ראינו תאונה בין שתי משאיות כאשר נהג של אחד המשאיות היה לכוד.
התחלנו במהירות בפעולות חילוץ ע״י כלים יעודיים, יש לציין שפעולות החילוץ היו מורכבות ואינטנסיביות עקב מצב המשאית לאחר התאונה. חילצנו את הלכוד והעברנו אותו לידי גורמי הרפואה. גורמי הרפואה הגדירו את הלכוד במצב בינוני.
רס״ל זיו אקווה, דובר תחנה אזורית בית שמש, מחוז ירושלים
צילום: יובל רון תיעוד מבצעי מד"א