האמן ולדמיר מיכילניק לא למד ציור מימיו. ולדמיר עובד במפעל "טוטנאוור" כפועל ייצור ומצייר לאחר עבודתו. ולדמיר מרבה לצייר נופים ותמונות הנטועות בזכרונו עוד בטרם עלה לארץ. לתערוכה בבניין העירייה הביא ולדימיר תמונה הקרובה לליבו ומאד ייחודית לו והיא תמונת רעייתו ז"ל פרי ציורו.
את התערוכה אצרה בת עמי בלסן ממנהל החינוך בשיתוף ולדמיר האומן. עם תום התערוכה בפתח בניין העירייה מספר ציורים יוצגו בלשכת ראש העיר.
ראש העיר ד"ר עליזה בלוך: "אני מבקשת לומר לולדימיר תודה. ולדימיר לא פקד חוגי אמנות. הוא עבד קשה במפעל טוטנאוור לפרנסתו והוכיח לכולנו שאפשר לעשות אמנות גם אחרי שעות העבודה. ולדמיר הוא דוגמא לכולנו איך לוקחים אחריות ומבטאים את האמירה הייחודית שלו. אין לי ספק שהאומנות של ולדימיר תפרוץ החוצה והוא יהפוך להיות דוגמא ומופת לכל תושבי בית שמש ובכלל"
ניר כינורי מנכ"ל "טונאוור" :"ולדימיר הוא לא רק צייר מחונן הוא גם אדם נפלא ועובד מסור. הוא משקיע את כולו בעבודה ומשקיע את כולו באומנות. אנחנו נסייע לו להפיץ את האומנות שלו. מרגשת אותנו הידיעה שעיריית בית שמש נותנת לולדימיר מקום להציג את האמנות שלו ועוד בפתח בניין העירייה"
אגף דוברות עיריית בית שמש.
