בית שמש - אימפריה של שחייה!
באליפות הפועל בשחייה שנערכה במכון ווינגייט השתתפו למעלה מ-1,400 שחיינים מכל רחבי הארץ.
שחייני בית שמש, הצטיינו כהרגלם וגרפו מדליות לרוב.
מיכאל סמירנוב, המתכונן לאליפות אירופה לנוער זכה במדליית כסף לבוגרים במשחה של 200 מטר חופשי עם תוצאה של 1:53 דקה.
הדר קרפ, זכתה במדליית כסף במשחה של 50 מטר חזה עם שיא אישי מצויין של 36 שניות.
רים חלואני, בת 11 בלבד זכתה במדלית הזהב במשחה של 200 מטר חופשי עם שיא אישי של 2:35.6 דקה. שניה אחת אחריה באותו משחה ועם מדלית הכסף סיימה תמר גרסימוב, בזמן של 2:36.2 דקות.
תמר גרסימוב, זכתה במדלית כסף נוספת במשחה של 50 מטר פרפר עם תוצאה של 37 שניות . וירוניקה ווליקוב, זכתה במדלית זהב לבנות 13 במשחה של 200 מטר חופשי בזמן של 2:23.0 דקות,
אלן שרבטייב, שיפר את שיאו האישי, 10 שניות באותו משחה (200חופשי) ועצר את השעון על תוצאה של 2:26.7 דקות.
אדלינה טיטוב, שיפרה את שיאה האישי במשחה הזה ביותר מ-10 שניות ועצרה את השעון עם תוצאה של 2:43.8.
זכריה גרסימוב, שיפר את שיאו האישי במשחה 50 פרפר ו50 חזה.
ערן גרומי, השחיין האולימפי ומלך הבריכה הישראלי של שנות התשעים המשמש יו"ר האגודה ציין בסיפוק: "ההשקעה הגדולה בשחיינים הצעירים ובטיפוח השחייה בעיר בית שמש מוכיח את עצמו. העיר בית שמש הפכה לעיר שוחה ולאימפריה של שחייה וזה מרגש".