האם משה אבוטבול יהיה ח"כ? את זאת נדע במוצאי יום הבחירות.. ישיבת מועצת חכמי התורה הסתיימה. הרשימה התפרסמה: ראש העיר לשעבר במקום ה-8.
עם היוודע דבר הרשימה שהתגבשה מסר משה אבוטבול בתגובה ל'שמשנט': "אני מברך ומודה לקב"ה על העבר ובעזרתו על העתיד . תודה למועצת חכמי התורה בראשותו של מר"ן הרב שלום כהן שליט"א וליו"ר תנועת שס השר הרב אריה דרעי על בחירתם בי לשילובי ברשימת תנועת שס לכנסת אני מאמין לכשאבחר אי"ה אמשיך משם תמיד לסייע לתושבי המדינה והעיר ולתת כתף לעירנו היקרה בית שמש בעז"ה".
בסקרי פופולריות בתקשורת החרדי זכה אבוטבול למקום גבוה ומכובד, מה שמעלה את התמיהה על שלא שובץ למקום גבוה יותר. גורמים במפלגה ומחוצה לה טוענים כי חכ"ים רבים של התנועה - מכהנים ולשעבר - זכו להגיע לכנסת עם רקורד הרבה פחות ארוך ומרשים.
הגשת הרשימות החלה היום ותסתיים מחר. עומר ינקלביץ' מבית שמש במקום ה-14 ברשימתו של בני גנץ, הנחשב לריאלי. מה יהיה המיקום אם וכאשר יבשיל האיחוד עם לפיד ואם הוא יהיה ריאלי - גם את זה נדע מחר.
בליכוד, כרגע לא ברור אם יתאחדו למפלגה רשימות נוספות ובינתיים קטי שטרית בתחילת העשירייה הרביעית - מצב גבולי מבחינת הסקרים.