כחלק מעבודת הקשר עם הציבור נפגשה אתמול ראש העיר, ד"ר עליזה בלוך עם בעלי עסקים קטנים מהעיר ששיתפו אותה באתגרים ובצרכים שלהם.

"אמרתי לבעלי העסקים שאכן, מצבה הכלכלי והתדמיתי של בית שמש קשה מאד היום, אבל אני רואה את תפקידי המרכזי בייצור מנועי צמיחה שיזניקו את כלכלת העיר קדימה", אמרה בלוך והוסיפה, "וכרגע אני מקדישה לכך את עיקר עבודתי. בעלי העסקים בבית שמש הם חלק חשוב ממנועי הצמיחה הללו, ואני רואה בהם שותפים מלאים במאמץ שלי ושל העירייה כולה לשיפור מצבה של העיר".
במפגש סוכם על קיום ועידת עסקים עירונית, והקמת צוות מבין בעלי העסקים שיגבש את סדר היום של הוועידה. שינפעל ליצירת קשרי עבודה וגומלין בין העסקים השונים.

"נעבוד קשה כדי לשפר את שירותי העירייה לבעלי העסקים כדי שיוכלו להעניק לכלל התושבים שירות יעיל, איכותי ומסביר פנים", מסרה בלוך בסיום המפגש, "אני מודה למוטי כהן מאתר שמשנט על היוזמה, ולכל בעלי העסקים שהגיעו, הקשיבו ושיתפו. שמחתי לראות אנשים ממגוון רחב של אוכלוסיות, המייצגים את המכנה המשותף הרחב של תושבי העיר על כל גוניהם. בישראל קונים כחול-לבן, בבית שמש כולנו קונים כחול-צהוב – מבעלי העסקים של בית שמש".