ברשת המרכזים הקהילתיים הפעילות לטובת בעלי הצרכים המיוחדים נכנסת לשלב השיא! תחום הלמידה המופעל תחת מרכז קהילתי לב העיר זינמן לוקחים חלק בפעילות 'פברואר יוצא מן הכלל' מטרתו של חודש זה הינו להעלות מודעות לצרכים ולקשיים של אנשים בעלי צרכים מיוחדים.
מעל 300 תלמידי המרכז הקהילתי שמעו את סיפורו מעורר ההשראה של 'בזה נבבה' רץ מרתון אולימפי, עיוור מלידה שסיפר על נצחון הרוח, על מגבלותיו הגופניות, ועל הרצון לעשות דברים כנגד כל הסיכויים. תלמידי מרכז הלמידה שמחים לקחת חלק בפעילויות של החודש. את הארוע הנחו שתי נערות ממרכזי הלמידה.
עמית קדמון מנכ"ל רשת המרכזים הקהילתיים כיבד בנוכחותו את האירוע ובירך את התלמידים. שי הופמן מנהל המרכז הקהילתי אמר לתלמידים - 'חברה חזקה היא חברה שמתייחסת גם לבעלי הצרכים המיוחדים'. עוד הוסיף שי והודה למנהלי ברנקו וייס על שותפות במהלך השנים האחרונות, ולשרית פוטוק מנהלת תחום הלמידה, ולאנה סטקלוב על מעורבות חברתית משמעותית והובלת האירוע הכל כך חשוב הזה.