פסטיבל הבירה בירושלים

פסטיבל הבירה בירושלים חוזר ובענק בפעם ה-14 ברציפות.

מה בתפריט?

- מעל ל-120 סוגי בירה מכל הסוגים (מפרגנים למבשלות בוטיק בארץ המדהימה שלנו וגם לכאלה מהעולם!).

- הופעות חיות בלתי נשכחות של להקת הג׳ירפות, מרסדס בנד, נצ׳י נצ׳ וסימה נון, פול טראנק, The Paz Band.

- מסיבות די.ג'ייז משובחות של Terra, די.ג'יי. בן דוד,  אורי לוי (מנטרה)

- דוכני אוכל

- דוכני אקססוריז

מספר המקומות מוגבל - רכישת הכרטיסים באתר החלה!

29-30 באוגוסט. תתכוננו...

חמישי אנדר תל אביב

פותחים את אוגוסט 2018 הכי בועט שאפשר עם הכישרון הישראלי שכבר עשור וחצי מככב על במות, רחבות ופסטיבלים מניו יורק למיאמי, לוס אנג'לס ליוהנסבורג, לאס וגאס, ברצלונה ואיביזה.

-------------- VANJEE (NYC) -----------------

מאז שעבר להתגורר בניו יורק בתחילת שנות ה-2000, הצליח ואנג'י לבנות במהירות מוניטין של מכשף רחבות אמיתי עם דרייב לא מתפשר וטראק סלקשן שלא משעמם לרגע.

אריק מורילו האגדי הפך אותו לבן בית והטיס אותו מסביב לעולם, רוג'ר סנצ'ז הזמין אותו לאין ספור אירועי ענק, ולייבלים עם מורשת אלקטרונית עמוקה כמו גט פיזיקל, וסייבד של ניק פנצ'ולי החתימו קטעים שלו.

הסאונד שלו, גרוב שבטי אינסופי שהופך כל רחבה למסה גועשת של דרייב ממגנט, הפכה אותו במיוחד בעשור האחרון לדי.ג'יי. של האנשים, כזה שגדודי מעריצים הולכים אחריו בעיניים עצומות. הכול כדי לקבל את המינון המדויק של הפאזה המוזיקלית שהיא רק שלו.

ואנג'י חוזר אלינו בעיצומו של סיבוב הופעות מתמשך, שיכלול גם את פסטיבל ברנינג מן בנבדה, הוול במיאמי, אוק 1 בלוס אנג'לס ועוד.

חימום וצינון - הרוזן פונגי הראשון.

בחדר הסודי - טום חוליגנוב (למי שלא שמע אותו עדיין - הוא אדיר!).

תשריינו תאריך

חמישי 16.8 אנחנו גאים לארח את אחד האומנים הוותיקים והבולטים בסצנה, חתום באלום של מסאו פלאס ובאינרוויז'נס של דיקסון ואהם, דינו לני האיטלקי שמגיל צעיר מתגורר בלונדון, מגיע לחדר שלנו לערב בלתי נשכח. הוא מנגן קבוע ברוברט ג'ונסון (פרנקפורט), פאבריק (לונדון), ווטרגייט (ברלין), איי.די.אי (אמסטרדאם), פאצ'ה (איביזה), זאמנה טולום בי.פי.אם (מקסיקו) ועוד המון.

מכירה מוקדמת ופרטים נוספים ממש בקרוב