מדוברות המשטרה בירושלים נמסר לנו כי:

"במהלך הלילה עצרו השוטרים 4 גברים יהודים בבית שמש החשודים בהפרות סדר בעיר, בהם גם אדם החשוד בגרימת נזק והפיכת ניידת משטרה ביום 22.4.16, עת הגיעו השוטרים לסייע לאזרחית שדיווחה על אלימות במשפחה ברמת בית שמש.

כאמור ביום 22.4.16 התקבל דיווח במוקד 100 אודות אלימות כלפי המודיעה ברמת בית שמש, שוטרים שהוזעקו למקום, החנו את ניידת המשטרה וניגשו למודיעה בביתה. במהלך הטיפול באירוע התגודדו מאות חרדים שהחלו להפר את הסדר ואף הפכו את ניידת המשטרה וגרמו לה נזק.

בהמשך לפעילות מודיעינית וחקירתית נעצרו הלילה 4 חשודים בהפרות הסדר בעיר וכאמור, אחד מהם חשוד גם בגרימת הנזק לניידת המשטרה.

העצורים הועברו לחקירה בתחנת בית שמש. החקירה נמשכת וצפויים מעצרים נוספים.

המשטרה מבהירה כי תנקוט בנחישות ותבצע אכיפה מוקפדת כלפי גורמים קיצוניים במגזר החרדי המפרים את הסדר הציבורי בשכונת רמת בית שמש, פוגעים באיכות חיי התושבים, ביטחונם ומרקם חייהם.

ידה הארוכה של המשטרה תגיע לכל פורע חוק ותאפשר לכל אזרח באשר הוא לחיות בביטחון ולקבל שירותי משטרה, בכל עת ובכל מקום".

חמשת העצורים הם: יעקב גולדשמידט, יונה אייכלר, אברהם אייזיק טעפ, זעליג דווידוביץ', שלמה זלמן וייספיש.